حجت الاسلام پیروزمند گفت: یکی از دلایل تأثیرگذاری و ماندگاری نام شهید سلیمانی که رفتار او را به مثابه مکتبی قدرتمند در طول تاریخ معرفی میکند، «اعتماد» او به مردم و اعتماد آنها به اوست.
استاد دانشگاه لبنان تاکید کرد: سبک زندگی اسلامی، ساده زیستی، تقوا و سجایای اخلاقی شهید سلیمانی الگوی ماندگار رزمندگان است. این اخلاق و منش برگرفته از اخلاق و سیره انبیاء و اولیاء و ائمه اطهار علیهم السلام است و همین بود که توانست در وجدان مردم دمیده شود تا عزت و قدرت از دست رفته باز پس بگیرند.
فعال حقوق بشر تاکید کرد: شهید سلیمانی با مکتب منحصر به فرد و اصول ویژه خود که برخاسته از قرآن و اصل وجوب نجات انسان ها بود، با تروریسم در غرب آسیا و در صدر آن «داعش» مبارزه کرد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تأکید کرد: ویژگی های منحصر به فرد شهید حاج قاسم سلیمانی و اقدامات راهبردی و مدیریت جهادی او و شهید ابومهدی المهندس بود که باعث شد پروژه بین المللی عظیم داعش شکست بخورد.
مسئول بخش رسانه های الکترونیک حزب الله لبنان گفت: جهاد حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس جلوه ای از دفاع مقدس آنان در دفاع از اسلام انقلابی در برابر نفوذ آمریکا در منطقه و مبارزه با جریان های منحرف و جعلی بود.
اندیشمند تونسی تأکید کرد: بهترین واژه ای که می توان شهید سلیمانی را با آن توصیف کرد، «شهید قدس» است. چرا که مسئله قدس تنها مسئله فلسطین و تنها مسئله اعراب و مسلمانان نیست، بلکه ما معتقدیم که مسئله قدس یک مسئله عادلانه بین المللی و یک مسئله جهانی است.
شیخ کریمو تاکید کرد: شهید سلیمانی این انسان بزرگ و نو آور و نجات دهنده با اندیشه پویا و جهاد و مبارزه، توطئه ستمگران و استعمارگران و استکبار جهانی را درهم شکست.
خالد القدومی تأکید کرد: دشمنان از تلاش های شهید سلیمانی برای مبارزه با دشمن صهیونیستی احساس خطر می کردند و به خوبی می دانستند که اگر این اندیشه ها به کار گرفته شود موجودیت رژیم صهیونیستی نابود خواهد شد.
معاون دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی گفت: شهید قاسم سلیمانی بر اساس مبانی قرآنی همواره از مسلمانان دفاع کرده است و هیچ کس هرگز نمی تواند ادعا کند که این فداکاری های عظیم صرفاً در خدمت منافع جناحی و قومیتی بوده است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بیانیه گام دوم یک نظریه تحولی تمدنی و تمدن ساز دارای الگوی عملی تجربه شده است و مقام معظم رهبری در این بیانیه تمدن نوین اسلامی را به عنوان هدف قرار دادهاند.
عضو اندیشکده اقتصاد مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: تحقق سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به عنوان مصداقی از تحقق عملی دولت اسلامی، زمینه ساز و نویدبخش تحقق تمدن نوین اسلامی است.
حجتالاسلاموالمسلمین موسوی فرد، با اشاره به اینکه بخش ابزاری "تمدن نوین اسلامی" به دست دانشجویان و دانشگاهیان تحقق پیدا خواهد کرد، گفت: بخش متنی و حقیقی نیز به دست حوزههای علمیه عملی خواهد شد که سبک زندگی اسلامی را در بر میگیرد.